Футбольный клуб Карпаты Львов неофициальный сайт

Гостевая сайта

Считалка

"Карпаты" и Интертото. Официальный пресс-релиз клуба

Офіційний прес-реліз ФК "Карпати" щодо ситуації, що виникла навколо участі команди "Карпати" у розіграші Кубка УЄФА "Інтертото"-2004.

ФК “Карпати” повідомляє, що на даний момент керівництвом клубу ще не прийнято остаточного рішення щодо можливої участі команди “Карпати” у розіграші Кубка УЄФА “Інтертото”-2004. Стосовно інформації, яка з’явилася у численних засобах масової інформації про, буцімто, згоду чи незгоду ФК “Карпати” виступати у цьому євротурнірі, то в даному випадку йшлося суто про попереднє бажання чи небажання виступати в Кубку УЄФА “Інтертото”-2004. І заявки, які поступали від ФК “Карпати” на адресу ПФЛ, були, по суті, лише “протоколами про наміри”, а не офіційними підтверджуючими документами.

На даний момент ФК “Карпати” досконало вивчив цілий комплекс питань, пов’язаних із можливими наслідками участі команди “Карпати” у розіграші Кубка УЄФА “Інтертото”-2004, проаналізував усю отриману інформацію і зробив відповідні висновки. Зараз проводяться заключні консультації з різноманітними установами та організаціями – вітчизняними та іноземними клубами, що мають досвід участі в єврокубках, з Професіональною футбольною лігою України, з представниками львівської міської та обласної влади тощо.

ФК “Карпати” усвідомлює, що виступ команди “Карпати” у розіграші Кубка УЄФА “Інтертото”-2004 може потягнути за собою чималі статті витрат, пов’язаних з виїзними матчами, а також з організацією домашніх поєдинків. Крім того, зазнає значних змін ігровий цикл команди у цьому році, оскільки матчі розіграшу Кубка УЄФА “Інтертото”-2004 співпадають у термінах з матчами національного чемпіонату, і це різко скоротить відновлювальний період для футболістів.

Та попри низку різноманітних причин, що спонукають до відмови від участі в розіграші Кубка УЄФА “Інтертото”-2004, ФК “Карпати” розуміє, що переважна

більшість уболівальників команди вимагає від керівництва клубу участі в європейських клубних турнірах. ФК “Карпати” високо цінує і поважає думку своїх уболівальників. Тому якщо ФК “Карпати” прийме позитивне рішення щодо участі команди “Карпати” у розіграші Кубка УЄФА “Інтертото”-2004, це буде крок назустріч багатотисячній армії уболівальників “Карпат”. ФК “Карпати” отримує чималу кількість телефонних дзвінків і листів, в яких уболівальники висловлюють побажання керівництву клубу все-таки взяти участь у розіграші Кубка УЄФА “Інтертото”-2004. Тому думку вболівальників і футбольної громадськості керівництвом ФК “Карпати” буде обов’язково прийнята до уваги.

Остаточне рішення щодо участі команди “Карпати” у розіграші Кубка УЄФА “Інтертото”-2004, згідно вимог ПФЛ України, керівництвом ФК “Карпати” буде прийнято до 20 лютого 2004 року. Про рішення керівництва ФК “Карпати” з цього приводу буде оголошено засобам масової інформації і громадськості в якнайкоротший термін, iнформує офiцiйний сайт клубу.